Websites Webshops

Online zichtbaarheid

Of je nu een eenvoudige informatieve site nodig hebt of een complexe e-commerce oplossing, ons team staat klaar om een website te bouwen die jouw eisen overtreft.

Bij Design Domein specialiseren we ons in het ontwerpen van op maat gemaakte websites die niet alleen mooi zijn, maar ook een optimale gebruikerservaring (UX) bieden. Jouw ideeën zijn de start, onze uitvoering is de kunst. Van concept tot lancering, en alles daartussenin. Wij regelen het!

Bekijk gerealiseerde websites

Samenwerken voor een passende oplossing

Ons team werkt nauw met je samen om een website te bouwen en ontwerpen die past bij jouw wensen. We nemen alles voor onze rekening: van pakkende teksten en het selecteren van de juiste afbeeldingen tot het ontwikkelen van een responsief design dat er op alle apparaten fantastisch uitziet.

Onze ervaring met zowel WordPress als andere content management systemen (CMS) zorgt ervoor dat jouw site niet alleen goed functioneert, maar ook eenvoudig te beheren is.

Website-maken-bodegraven-reeuwijk.jpg

 

Dat is niet alles! We zorgen er ook voor dat elke website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO), waardoor jouw bedrijf beter vindbaar wordt. Wij streven ernaar om een website te leveren die niet alleen voldoet aan je huidige behoeften, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met je bedrijf.

WordPress

WordPress website maken

WordPress website laten bouwen? Dat kan! Met WordPress als basis, ontwerpen wij niet alleen mooie websites, maar zorgen we ook voor functionaliteit en gebruiksgemak. Waarom kiezen voor Wordpress?

Snel en betrouwbaar
Groot aanbod plugins
SEO vriendelijk

We zetten jouw behoefte om naar de ideale website die bij jou past.

Bouw een Wordpress website

Maatwerk website

Op maat gemaakte website

Wil jij een maatwerk website laten maken? Dan zijn onze op maat gemaakte webdesigns perfect voor jou. Wij begrijpen dat een website niet alleen mooi moet zijn, maar functioneel, ontworpen om jouw ideale klant te overtuigen en het gebruiksgemak te versterken.

Van interactieve functies tot geïntegreerde e-commerce oplossingen. Een maatwerk website laten maken combineert moeiteloos gebruiksgemak met doeltreffende call-to-actions.

Maatwerk website maken

Website onderhoud

Website hosting en onderhoud

Jouw website is jouw online trots. En dat houden we graag zo met onze website onderhoud diensten. Want onderhouden is overhouden. Daarom leveren wij altijd onze hosting met o.a.:

Website updates
SSL Certificaat
Back-ups

Wij deinzen niet terug van technisch werk, daarom zorgen we ervoor dat jouw website altijd razendsnel, veilig en up-to-date is.

Focus jij op je passie, wij doen de rest!

Onderhoud en updates bijhouden

SEO

Beter vindbaar via Google

Een website laten maken bij Design Domein betekent een perfecte website voor de zoekmachines! Wij zorgen voor een sterke online aanwezigheid door:

On-page optimalisatie
Content creatie
Afbeelding optimalisatie

Van technische SEO tot content optimalisatie, wij zorgen dat jouw website gevonden wordt.

Werken aan je online zichtbaarheid

Onze Klanten Wij werken met...
Blije Klanten Zij gingen jou voor...
"Website en fotografie" Design Domein heeft me erg goed geholpen door het maken van mijn website, ook voor de foto's daarvoor en alles wat erbij komt kijken kwa hosting . perfect geregeld. Corné Verkleij fotografie
huisstijl
logo maken
website
"Uniek bedrijfslogo" Bianca heeft mij sinds ik met mijn onderneming ben gestart erg fijn geholpen. Ik kwam bij haar met de vraag een uniek logo te ontwerpen, die bij mijn bedrijf past en visueel weergeeft wat mijn diensten zijn. Zij heeft mijn ideeën over de stijl van het logo mooi verwerkt met een bijpassend beeldmerk. Tessa de Jong huisstijl
logo ontwerpen
"Verschillende Gadgets" Bianca heeft ons onder andere geholpen met het ontwerp (en leveren) van verschillende gadgets. Van begin tot het einde een fijne samenwerking! Het is snel schakelen met Bianca en ze snapte snel wat we voor ogen hadden. Dus het was zo gepiept! Sanne van Nieuwkoop ontwerp
"Stickers waren top" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. Mathot Plants huisstijl
logo
ontwerp
"Stickers" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. van Leeuwen stickers
"Online en offline materiaal" Design Domein denkt graag én creatief met je mee! Inzetbaar voor alle communicatie-uitingen zowel online als offline met als eindresultaat professioneel met een extra creatief "sausje" erover. Hartelijk dank namens Automotive Fotografie uit Ter Aar. Brenda van Vliet offline
online
"Fijne samenwerking" Bianca is voor mij het voorbeeld van een goede samenwerking. Ze kruipt in de huid van het bedrijf wat zich uit in het beste resultaat, vol passie weet ze mee te denken en te creëren. Ze komt met creatieve ideeën die naadloos aansluiten op onze visie en bedrijfsuitstraling. Slingerland Makelaardij online marketing
social media beheer
Online &
Offline
Reclame Don’t wait for opportunity.
Create it.

Copyright © 2024 - Design Domein - Reclamebureau in Bodegraven-Reeuwijk.