Vast Maandbedrag

Daar ben je van verzekerd

Of je nu meerdere ontwerptaken, social media content of website-optimalisaties nodig hebt, onze All-In Strippenkaart biedt de oplossing die je zoekt. Met ons ervaren team staan wij klaar om je te helpen bij het realiseren van je doelen, ongeacht de diversiteit of complexiteit van je projecten. Geen gedoe met losse diensten en variabele kosten – wij bieden de complete oplossing voor jouw bedrijf, elke maand weer.

All-in Ontzorgt

Met de All-In Strippenkaart van Design Domein ben je verzekerd van hoogwaardige en resultaatgerichte dienstverlening, tegen een vast en voordeliger tarief. Geen verrassingen, geen verborgen kosten, alleen eersteklas ondersteuning op maat van jouw behoeften.

Ontdek vandaag nog de voordelen van onze All-In Strippenkaart en neem de controle over je bedrijfsinspanningen. Samen kunnen we jouw merk laten groeien en bloeien, keer op keer.

All in pakket.png

Wat is het?

Wat houd het all-in pakket in?

Flexibele uren: Kies uit een pakket van 10, 15 of 20 uur per maand.

Minimale afnameperiode: Het pakket wordt minimaal 4 maanden afgenomen, zodat we kunnen garanderen dat je bedrijf de continue ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

Lagere tarieven: Omdat je een vast aantal uren afneemt, profiteer je van een aantrekkelijk lager uurtarief. Hoe meer uren je afneemt, hoe hoger de korting.

10 uur

10 uur strippenkaart

Met het 10 uren strippenkaart pakket beschik je elke maand over 10 flexibele uren die je kunt inzetten voor diverse diensten zoals ontwerpen, social media content, website-optimalisatie, of marketing.

van € 70,- per uur  naar € 65,- per uur bij het all-in 10 uren pakket

Wij passen ons aan jouw behoeften aan, zodat je elke maand precies krijgt wat jouw bedrijf nodig heeft.

Strippenkaart aanvragen

15 uur

15 uur strippenkaart

Met het 15 uren strippenkaart pakket beschik je elke maand over 10 flexibele uren die je kunt inzetten voor diverse diensten zoals ontwerpen, social media content, website-optimalisatie, of marketing.

van € 70,- per uur  naar € 60,- per uur bij het all-in 15 uren pakket

Wij passen ons aan jouw behoeften aan, zodat je elke maand precies krijgt wat jouw bedrijf nodig heeft.

Strippenkaart aanvragen

20 uur

20 uur strippenkaart

Met het 20 uren strippenkaart pakket beschik je elke maand over 20 flexibele uren die je kunt inzetten voor diverse diensten zoals ontwerpen, social media content, website-optimalisatie, of marketing.

van € 70,- per uur  naar € 55,- per uur bij het all-in 20 uren pakket

Wij passen ons aan jouw behoeften aan, zodat je elke maand precies krijgt wat jouw bedrijf nodig heeft.

Strippenkaart aanvragen

Geen gedoe

alles is geregeld

Geen gedoe meer met het kiezen tussen verschillende diensten en hoge kosten. Met ons flexibele all-in pakket kun je elke maand kiezen waar je behoefte aan hebt en profiteren van een voordelige prijs.

Het addertje onder het gras? Spoiler alert: die is er niet!

All-in pakket: flexibele ondersteuning

Bij ons All-In Pakket bieden we een unieke en flexibele service aan die perfect is afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu elke maand diverse ontwerpen nodig hebt, social media content wilt laten maken, je website wilt optimaliseren, of je marketingstrategieën wilt verbeteren of een combi van dit allemaal, wij staan voor je klaar met een flexibele en betaalbare oplossing.

Welke diensten zijn er beschikbaar? Wat niet!
We geven je graag wat inspiratie:

Grafisch ontwerp (online en offline, van drukwerk, visuals tot advertentie en content)
Social media (content, visuals en planning en beheer)
Online (website beheer, optimalisatie, nieuwsbrieven, adverteren)
Strategie & brainstormsessies

Geen gedoe met losse diensten en variabele kosten – wij bieden de complete oplossing voor jouw bedrijf, elke maand weer. Elke maand evalueren we samen de resultaten en bepalen we de focus voor komende maand.

Kies vandaag nog voor het All-In Pakket en pak jouw voordeel naar consistente zichtbaarheid.

Onze Klanten Wij werken met...
Blije Klanten Zij gingen jou voor...
"Verschillende Gadgets" Bianca heeft ons onder andere geholpen met het ontwerp (en leveren) van verschillende gadgets. Van begin tot het einde een fijne samenwerking! Het is snel schakelen met Bianca en ze snapte snel wat we voor ogen hadden. Dus het was zo gepiept! Sanne van Nieuwkoop ontwerp
"Uniek bedrijfslogo" Bianca heeft mij sinds ik met mijn onderneming ben gestart erg fijn geholpen. Ik kwam bij haar met de vraag een uniek logo te ontwerpen, die bij mijn bedrijf past en visueel weergeeft wat mijn diensten zijn. Zij heeft mijn ideeën over de stijl van het logo mooi verwerkt met een bijpassend beeldmerk. Tessa de Jong huisstijl
logo ontwerpen
"Website en fotografie" Design Domein heeft me erg goed geholpen door het maken van mijn website, ook voor de foto's daarvoor en alles wat erbij komt kijken kwa hosting . perfect geregeld. Corné Verkleij fotografie
huisstijl
logo maken
website
"Online en offline materiaal" Design Domein denkt graag én creatief met je mee! Inzetbaar voor alle communicatie-uitingen zowel online als offline met als eindresultaat professioneel met een extra creatief "sausje" erover. Hartelijk dank namens Automotive Fotografie uit Ter Aar. Brenda van Vliet offline
online
"Fijne samenwerking" Bianca is voor mij het voorbeeld van een goede samenwerking. Ze kruipt in de huid van het bedrijf wat zich uit in het beste resultaat, vol passie weet ze mee te denken en te creëren. Ze komt met creatieve ideeën die naadloos aansluiten op onze visie en bedrijfsuitstraling. Slingerland Makelaardij online marketing
social media beheer
"Stickers waren top" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. Mathot Plants huisstijl
logo
ontwerp
"Stickers" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. van Leeuwen stickers
Online &
Offline
Reclame Don’t wait for opportunity.
Create it.

Copyright © 2024 - Design Domein - Reclamebureau in Bodegraven-Reeuwijk.