Print & Sign

indrukwekkend effectief

Ook in een digitale wereld is fysiek drukwerk superbelangrijk voor goede communicatie en hoe mensen je merk ervaren.

Van chique visitekaartjes tot grote banners en borden, wij zorgen ervoor dat jouw merk opvalt. Ons team van creatievelingen werkt nauw met je samen om drukwerk te maken dat niet alleen in het oog springt, maar ook blijft hangen.

Wij geven vorm aan

  • Drukwerk: Ontwerp en productie van diverse drukwerkmaterialen, waaronder visitekaartjes, flyers, brochures, posters, en folders.

  • Grootformaat printing: Productie van grootformaat prints voor binnen- en buitengebruik, zoals banners, spandoeken, reclameborden, en posters.

  • Signage: Ontwerp, productie en installatie van diverse bewegwijzering en signalisatie, zoals gevelborden, bewegwijzering voor binnen- en buitengebruik, en bedrijfsnaamborden.

  • Voertuigbelettering: Belettering en bestickering van voertuigen om de zichtbaarheid en herkenbaarheid van jouw bedrijf te vergroten, inclusief auto's, bestelwagens, vrachtwagens, en bussen.

  • Window graphics: Ontwerp en installatie van raambelettering en raamfolie om jouw bedrijf te promoten en de privacy te verbeteren.

  • Displays en beursmaterialen: Ontwerp en productie van displays, roll-up banners, beurswanden, en andere promotionele materialen voor beurzen, evenementen, en winkelinterieurs.

  • Promotieartikelen: Bedrukking van diverse promotieartikelen zoals pennen, mokken, T-shirts, en sleutelhangers met jouw logo en boodschap.

Drukwerk.jpg

Kwaliteit is onze prioriteit

Onze moderne printtechnieken, unieke vormen en materialen zorgen ervoor dat alles wat we maken top is, van grote prints tot de kleinste details. Bij Design Domein is jouw project in goede handen.

Ook een blijvende indruk maken?

Alles begint met jouw idee

Wij luisteren, geven advies en zetten jouw ideeën om in echte resultaten. We werken samen aan iets moois, waarbij jouw input belangrijk is en onze kennis en creativiteit dit ondersteunen. Samen laten we jouw merk spreken in elk ontwerp en stuk drukwerk.

Klaar om je merk een visuele boost te geven?

Drukwerk

Drukwerk

Drukwerk hoeft niet saai te zijn, stap in de wereld van unieke vormen, speciale technieken en gelikte afwerkingen. Met een scala aan:

Papiersoorten
Afmetingen
Vormen
Afwerkingen

Brengen we jouw visie tot leven. Of je nu gaat voor subtiel, gedurfd of iets daartussenin.

Wij zorgen dat jouw drukwerk een indruk maakt.

Drukwerk die indruk maakt

Buitenreclame

Buitenreclame

Op zoek naar dé manier om op te vallen in de buitenlucht? Of het nu gaat om een:

Spanddoek
Op maat gemaakt reclamebord
Gevellogo
Bannier / vlag
Iets anders?

Wij zijn de experts die ervoor zorgen dat jouw boodschap niet te missen is.

Opvallen in de huidige markt

Belettering

Auto- en raambelettering

Met onze auto- en raambelettering zorg je ervoor dat je merk overal gezien wordt. Het is een effectieve manier van reclame die je merknaam en boodschap verspreidt, je kan het inzetten als:

Autobelettering
Raambelettering
Interieur, keukenkastjes en meer!

Onze beletteringsdiensten zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve en opvallende manier om je merk te promoten op voertuigen en ramen.

Je boodschap duidelijk overbrengen

Beurs/Stand

Beurs/Stand

Sta je binnenkort op een beurs en wil je echt indruk maken? Of je nu een ontwerp voor je beursstand zoekt, of een partner die meedenkt vanaf het eerste idee tot aan de uiteindelijke realisatie in o.a.:

Beursstand
Promotiemateriaal
En meer!

We brengen jouw visie tot leven met een stand die niet alleen opvalt, maar die ook perfect bij jouw bedrijf past.

Jouw succes op de beurs begint bij Design Domein!

Maak die professionele stand

Onze Klanten Wij werken met...
Blije Klanten Zij gingen jou voor...
"Verschillende Gadgets" Bianca heeft ons onder andere geholpen met het ontwerp (en leveren) van verschillende gadgets. Van begin tot het einde een fijne samenwerking! Het is snel schakelen met Bianca en ze snapte snel wat we voor ogen hadden. Dus het was zo gepiept! Sanne van Nieuwkoop ontwerp
"Uniek bedrijfslogo" Bianca heeft mij sinds ik met mijn onderneming ben gestart erg fijn geholpen. Ik kwam bij haar met de vraag een uniek logo te ontwerpen, die bij mijn bedrijf past en visueel weergeeft wat mijn diensten zijn. Zij heeft mijn ideeën over de stijl van het logo mooi verwerkt met een bijpassend beeldmerk. Tessa de Jong huisstijl
logo ontwerpen
"Fijne samenwerking" Bianca is voor mij het voorbeeld van een goede samenwerking. Ze kruipt in de huid van het bedrijf wat zich uit in het beste resultaat, vol passie weet ze mee te denken en te creëren. Ze komt met creatieve ideeën die naadloos aansluiten op onze visie en bedrijfsuitstraling. Slingerland Makelaardij online marketing
social media beheer
"Website en fotografie" Design Domein heeft me erg goed geholpen door het maken van mijn website, ook voor de foto's daarvoor en alles wat erbij komt kijken kwa hosting . perfect geregeld. Corné Verkleij fotografie
huisstijl
logo maken
website
"Online en offline materiaal" Design Domein denkt graag én creatief met je mee! Inzetbaar voor alle communicatie-uitingen zowel online als offline met als eindresultaat professioneel met een extra creatief "sausje" erover. Hartelijk dank namens Automotive Fotografie uit Ter Aar. Brenda van Vliet offline
online
"Stickers" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. van Leeuwen stickers
"Stickers waren top" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. Mathot Plants huisstijl
logo
ontwerp
Online &
Offline
Reclame Don’t wait for opportunity.
Create it.

Copyright © 2024 - Design Domein - Reclamebureau in Bodegraven-Reeuwijk.