Online Marketing

Altijd on top-of-mind

In de snelle wereld van vandaag de dag is consistent zichtbaar zijn cruciaal voor het succes van je bedrijf. Maar wat houdt dat precies in? Het gaat niet alleen om regelmatig posten en lukraak e-mails versturen. Het gaat ook om het maken (en plaatsen) van relevante content die jouw doelgroep aanspreekt en om een strak plan voor e-mailmarketing.

Creatief online markerting bureau

Dit vereist een strategische aanpak, creativiteit, en vooral, tijd. Iets waar veel ondernemers een tekort aan hebben. Laat dit nou precies zijn wat wij wel in huis hebben.

Dus wat is jouw oplossing?

Online marketing en social media uitbesteden aan Design Domein. Wij ontzorgen je volledig op dit vlak, zodat jij je kunt focussen op wat je het beste doet: je bedrijf runnen.

Met online marketing van Design Domein blijf je top-of-mind bij jouw doelgroep.

Online-marketing.jpg

Social media beheer

Altijd zichtbaar op Social media

Struggle je met het consistent en effectief beheren van je social media? Effectief social media beheer gaat over meer dan alleen regelmatig posten. Wij posten o.a. op:

LinkedIn
Instagram
TikTok

Het draait om het maken (en natuurlijk plaatsen) van boeiende content die je doelgroep aanspreekt. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw bedrijf leeft op social media. Wat wil je nog meer?

Zorgen voor zichtbaarheid op social media

E-mailmarketing

E-mail marketing

Merk je dat je e-mailcampagnes niet de gewenste interactie opleveren? Het klinkt misschien gek, maar e-mailmarketing is meer dan het versturen van een e-mail. Zo kan je:

Kennisupdates versturen
Achtergelaten winkelwagens
Statusupdates dienstverlening

Wat dacht je van gepersonaliseerde e-mails die je klanten écht willen lezen? Wij helpen je om e-mails te ontwikkelen die de betrokkenheid vergroten.

Mijn externe communicatie optimaliseren

Social media tool

Overzicht over al je social media kanalen

Heb je moeite om overzicht te houden over je social media activiteiten? Onze geïntegreerde social media tool biedt dé oplossing. Zo beheer je accounts op:

LinkedIn
Instagram
TikTok
Facebook

Het combineert beheer, planning in één gebruiksvriendelijke interface. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar krijg je ook waardevolle inzichten om prestaties te verbeteren. Geschikt voor voor klanten die de voorkeur hebben aan een hands-on benadering.

Bekijk de tool

Content

Content

Worstel je met content die onopgemerkt blijft? Jouw content moet niet alleen opvallen, maar ook knallen! Want hoogwaardige content is de sleutel tot effectieve online marketing.

Onze aanpak zorgt dat jouw bedrijf niet alleen wordt gezien, maar ook onthouden wordt. Ben jij klaar voor content die informeert, inspireert en activeert. Wij wel!

Hoogwaardige content maken

Onze Klanten Wij werken met...
Blije Klanten Zij gingen jou voor...
"Verschillende Gadgets" Bianca heeft ons onder andere geholpen met het ontwerp (en leveren) van verschillende gadgets. Van begin tot het einde een fijne samenwerking! Het is snel schakelen met Bianca en ze snapte snel wat we voor ogen hadden. Dus het was zo gepiept! Sanne van Nieuwkoop ontwerp
"Stickers waren top" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. Mathot Plants huisstijl
logo
ontwerp
"Online en offline materiaal" Design Domein denkt graag én creatief met je mee! Inzetbaar voor alle communicatie-uitingen zowel online als offline met als eindresultaat professioneel met een extra creatief "sausje" erover. Hartelijk dank namens Automotive Fotografie uit Ter Aar. Brenda van Vliet offline
online
"Uniek bedrijfslogo" Bianca heeft mij sinds ik met mijn onderneming ben gestart erg fijn geholpen. Ik kwam bij haar met de vraag een uniek logo te ontwerpen, die bij mijn bedrijf past en visueel weergeeft wat mijn diensten zijn. Zij heeft mijn ideeën over de stijl van het logo mooi verwerkt met een bijpassend beeldmerk. Tessa de Jong huisstijl
logo ontwerpen
"Website en fotografie" Design Domein heeft me erg goed geholpen door het maken van mijn website, ook voor de foto's daarvoor en alles wat erbij komt kijken kwa hosting . perfect geregeld. Corné Verkleij fotografie
huisstijl
logo maken
website
"Stickers" Voor het bedrijf hebben we soms bijzondere dingen nodig. Stickers die door weer wind en bagger op hun plek blijven zitten op tractoren en kranen en die dan ook nog leesbaar blijven bijvoorbeeld. Bianca adviseerd ons, denkt mee en het resultaat is fantastisch. van Leeuwen stickers
"Fijne samenwerking" Bianca is voor mij het voorbeeld van een goede samenwerking. Ze kruipt in de huid van het bedrijf wat zich uit in het beste resultaat, vol passie weet ze mee te denken en te creëren. Ze komt met creatieve ideeën die naadloos aansluiten op onze visie en bedrijfsuitstraling. Slingerland Makelaardij online marketing
social media beheer
Online &
Offline
Reclame Don’t wait for opportunity.
Create it.

Copyright © 2024 - Design Domein - Reclamebureau in Bodegraven-Reeuwijk.